Over ons

Wie zijn we?

ICA Groep is een toonaangevende groothandel in keramische tegels te Druten. Het bedrijf bestaat uit 21 zeer gedreven medewerkers die dagelijks bezig zijn met tegels, tegels en nog eens tegels. Door deze instelling en onze ervaring van ruim 30 jaar, durven wij te zeggen dat we echte experts zijn op het gebied van keramische tegels.

Als groothandel importeren wij keramische tegels van over de hele wereld. Ons brede assortiment vloertegels, wandtegels en mozaïeken voor zowel binnen- als buitengebruik, worden dagelijks gelost in ons magazijn. Daar wordt alles opgeslagen om vervolgens weer verder te leveren aan onze klanten.

De gerenommeerde fabrieken waarmee wij al jarenlang samenwerken leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitstegels op basis van de laatste productietechnieken en de nieuwste trends. Deze combinatie zorgt er mede voor dat wij als groothandel zeer commerciële tegelconcepten ontwikkelen die aansluiten bij de wens van uw klanten. 

Om op de snelle vraag van de consument te kunnen reageren, is het van groot belang dat een groothandel een grote voorraad heeft. Daar zijn wij ons van bewust, vandaar dat dagelijkse containers worden gelost die ons magazijn van ruim 10.000 m² vullen met tegels, tegels en nog eens tegels. De kracht van voorraad gecombineerd met commerciële tegels zorgt ervoor dat u gegarandeerde verkoop heeft uit onze concepten.

Uiteraard bent u van harte welkom om deze concepten in onze showroom te komen bewonderen. Onze showroom is gevestigd aan de Industrieweg 14 te Druten

Onze missie/visie

Wij willen bijdragen aan de kwaliteit en inrichting van woningen, bedrijfspanden, tuinen en alle andere tegel gerelateerde toepassingen. Dat betekent dat wij in nauw overleg met onze partners nieuwe tegels laten ontwikkelen en bestaande tegelseries verder doorontwikkelen tot successen. Door de tegels te blijven innoveren op het gebied van design, kwaliteit en presentatie kunnen wij samen met u het verschil maken.

Elke dag net dat stapje extra zetten voor onze klanten, daar gaan en staan wij voor bij ICA Groep. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerkingen met onze vaste partners, waarbij transparantie en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Door de korte communicatielijnen met deze partners kunnen wij op veranderingen in de dynamische tegelmarkt tijdig reageren en u uiteindelijk het beste assortiment aanbieden.

Onze kernwaarden

Onderstaand een overzicht van de kernwaarden die wij aan ons bedrijf gekoppeld hebben. Wij vinden het ten opzichte van onze klanten, leveranciers en ons personeel belangrijk dat iedereen weet wie ICA Groep is, waar wij voor staan en uiteraard hoe wij gezamenlijk het verschil kunnen maken.

 • Samenwerken:
  Wees respectvol naar elkaar toe, want samen kunnen wij meer bereiken.

 • Altijd vriendelijk:
  Vriendelijkheid kost niets extra’s en wij vinden dat niet meer dan gewoon.

 • Kwaliteit:
  Dagelijks bewaken wij de kwaliteit van ons assortiment, merchandise activiteiten, informatieverstrekking en de levering van onze goederen.

 • Betrokkenheid:
  Onze medewerkers streven ernaar om elke klant te helpen, zelfs als het soms onmogelijk lijkt. Net het stapje extra zetten om het gewenste resultaat voor u te bereiken.

 • Vooruitstrevend:
  Wij houden het initiatief in de ontwikkeling van het assortiment en het bedrijf. Stilstand is achteruitgang.

Onze medewerkers

Onze professionele en betrokken medewerkers zijn het belangrijkste bezit van ICA Groep. Zij werken dagelijks hard om de gestelde doelen te behalen en om alle klanten zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Wij investeren graag in onze medewerkers en geven hen de ruimte om zichzelf te (blijven) ontwikkelen. 

  ICA-Online

  Via de onderstaande button kunt u direct inloggen op ICA-Online.

  VRAGEN?

  Bel ons op: +31 (0) 487 597 620